Alegere limbă — mutată în Contul meu (Optimizare)
Ultima modificare 3h
Opțiunea de schimbare a limbii a fost mutată din bara superioară (iconița glob din header) în pagina Contul meu, alături de celelalte preferințe ale utilizatorului. Mutarea grupează setările personale într-un singur loc, mai ușor de găsit.
Reamintire: schimbarea limbii afectează interfața aplicației, nu datele introduse de dumneavoastră. Se traduc meniurile, titlurile, etichetele, butoanele și denumirile de coloană din documente. Conținutul introdus de utilizator rămâne neschimbat — denumirile produselor, numele clienților, unitățile de măsură și textele proprii se păstrează exact așa cum au fost introduse.
Mod de utilizare
- Deschideți Contul meu — din meniul utilizatorului (avatarul din dreapta sus).
- Mergeți la secțiunea Preferințe — în partea de jos a paginii.
- Selectați limba dorită din câmpul Limba.
- Apăsați Salvează.
Cum se aplică schimbarea
Limba nouă se aplică după salvare: la apăsarea butonului Salvează, pagina se reîncarcă automat și apare direct în limba aleasă. Nu este nevoie de reautentificare.
Mențiuni
- Setarea este o preferință per utilizator — modifică doar interfața contului dumneavoastră, nu afectează ceilalți utilizatori din organizație.
- Limbi disponibile (7): Română (implicit), Engleză, Spaniolă, Maghiară, Germană, Franceză și Bulgară.